torsdag 17 mars 2011

Hemmahos på turné

En del av våra hyresgäster har upptäckt att det smidigt att logga in sig på vår portal Hemmhos för att där t ex göra en serviceanmälan. Det som är bra när man skickar iväg sitt ärende via Hemmahos är att man sedan kan följa vad som händer i det. Man slipper undra över vad som händer eller ringa sin bovärd. Inom kort kommer man kunna se sin hyra, om den har gått till betalning och även betala den via e-faktura.

Nu innebär inte införandet av Hemmahos att vi stänger våra lokala kontor. Nej, de finns kvar med samma öppettider som tidigare. Med start i slutet av denna månad kommer vi att åka till dessa på en liten turné just för att visa Hemmahos, bjuda på lite fika och möjlighet att tävla om fina priser och köpa Lisebergskort för bara 100 kronor. Det första tillfället blir i Tynnered den 28 mars kl 12-18. Vi kanske ses då!

Katrin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

ShareThis

Prenumerera via e-post. Du kan få de senaste rubrikerna skickade till dig via e-post. Det är Google som sköter utskicket, och det blir maximalt ett om dagen, men självfallet inget om det inte kommit något nytt på sajten. Garanterat spamfritt! Subscribe to Värdens blogg by Email