torsdag 14 april 2011

Som vanligt igen

Hej,
nu fungerar vår hemsida som vanligt igen. Och köerna ringlar ut från vårt kontor på Södra vägen. Kanske inte för att i första hand se på Hemmahos och upptäcka vad den har att erbjuda. Nej, det är snarare för att köpa Lisebergskort till ett bra pris. Roligt att träffa så många av våra hyresgäster!

Katrin

5 kommentarer:

  1. Nej du Katrin, " hemma hos" har varit velig från ni börja mä denne skitsidan, va ska VI
    ha den till?? Jag vill inte veta hur bra dom
    har det i Bergsjön, Vi vill också vara kompisar
    med er! vh några Majbor

    SvaraRadera
  2. Hej,
    visst har vi haft vissa problem med Hemmahos. Men nu tror jag nog att den fungerar som den ska. Om du ger den en chans till kan du upptäcka hur smidigt det är att här anmäla ett ärende för att sedan kunna se vad som händer med det. Du slipper ringa, mejla och undra vad som händer. Du kan också på Hemmahos ha koll på din hyra och mer information och tjänster är på gång.
    Jag vet inte vad du syftar på när det gäller boende i Bergsjön, så klart att vi månar om alla våra hyresgäster, oavsett i vilket område man bor!

    Katrin

    SvaraRadera
  3. Måste hålla med om att det är en dålig hemsida, bara det att enbart optimera den för IE är ju helt sanslöst! Fungerar mycket dåligt med både Firefox och Google Chrome, måste alltså byta webbläsare varje gång jag ska in på Hemmahos! Mycket dåligt!
    Mvh
    Anders Bäckman

    SvaraRadera
  4. Hej,
    efter sommaren ska vi se hur vi kan utveckla sidan vidare och förbättra det som brister idag. Tack för synpunkten!

    Katrin

    SvaraRadera
  5. Det ser jag framemot att ni gör, vore ju bra om ni fixade så att sidan då funkar med tex en smartphone, tex iphone, lösningen med silverlight gör ju att den blir väldigt begränsad! Varför inte ha en egen app?
    Mvh
    Anders Bäckman

    SvaraRadera

ShareThis

Prenumerera via e-post. Du kan få de senaste rubrikerna skickade till dig via e-post. Det är Google som sköter utskicket, och det blir maximalt ett om dagen, men självfallet inget om det inte kommit något nytt på sajten. Garanterat spamfritt! Subscribe to Värdens blogg by Email