söndag 16 januari 2011

Ingen sponsring för vår del

Hej,
Göteborgs-Posten har i några artiklar skrivit om sponsring till idrottsföreningar. Ett intressant ämne. Många föreningar behöver ekonomisk hjälp för att driva sin verksamhet och man kan tycka det är bra att vi som allmännyttigt bostadsbolag är med och stöttar. Men vi tänker inte så, för oss det det viktigt att det vi lägger pengar på alltid gagnar våra hyresgäster. Det vi bidrar med ska den mottagande föreningen ge tillbaka i någon form av aktivitet riktad till våra boende, oftast barn och ungdomar. Ett exempel är Fambocupen i handboll i Bergsjön genom BK Banér.

Katrin

6 kommentarer:

  1. Jag börjar att tröttna på att läsa om oegentligheter (ytterligare en gång i GP idag). Varför får vi information från GP men inte från er? Många av era hyresgäster kan inte/vill inte/vet inte att er blogg finns. Folk efterfrågar er bild och vad ni tar för ansvar nu, så det är ju inte så smart av er att låta GP ånga på obehindrat. Snart kommer årets hyreshöjningar och då undrar jag: Hur kompenseras vi hyresgäster av allt fiffel? Det är ju trots allt pengar som annars skulle gått till att verkligen rusta upp osv. Vilket annat företag som helst hade på något sätt gett något, om än inte rena pengar, till sina kunder. Men bara för att det råder bostadsbrist så tror ni att ni kan hålla på hur som helst? Mitt förtroende för er är i botten och vi har därför börjat se över att byta vår lägenhet alt. flytta till hus.

    SvaraRadera
  2. Hej,
    vi försöker göra allt vi kan för att dels bistå polisen i deras utredningar, dels se till att något liknande aldrig kan hända igen.

    Som jag har skrivit tidigare här på vår blogg har vi under det senaste året infört nya rutiner för hur vi arbetar med projekt, allt från beställning, till utförande, kontroll och betalningsrutiner. När det gäller pågående polisutredningar råder förundersökningssekretess för vår del. Vi varken kan eller får informera våra hyresgäster om vad som ingår i dessa utredningar. Men självklart bistår vi polisen i deras arbete. Det ligger ju i vårt intresse att bringa ordning i vad som har hänt och förhoppningsvis kunna ställa ersättningskrav på ansvarig entreprenör.

    Vi är väl medvetna om att förtroendet för oss har minskat på grund av vad som har hänt. Men jag hoppas ändå att du och dina grannar ser att vi gör vad vi kan och att detta inte på något sätt kommer att drabba er, varken i form av sämre service eller ekonomiskt.

    Katrin

    SvaraRadera
  3. Tack för snabbt svar!

    Jag undrar mest hur ni tänker kring de hyresgäster som inte har möjlighet att läsa er blogg? Och att informera om de du skriver ovan ger fortfarande bättre förståelse än om man inte hör något från er alls.

    SvaraRadera
  4. Hej,
    du har helt rätt, vi kommer inom kort att lägga ut information om detta på vår hemsida.

    Katrin

    SvaraRadera
  5. Fambo har alltid vart på den tysta sidan,förutom när det gäller att vräka folk så är dom värre än gamla göteborgshem ju!!

    SvaraRadera
  6. Hej,
    jag vet inte vad du menar med denna kommentar. Vi är alltid oerhört restriktiva med att vräka någon. Jag tycker inte det är ok att gömma sig bakom anonymiteten och skriva som signaturen Anonym gör. Jag publicerar den endast för att visa exempel på vad vi anser falla inom ramen för kränkande kommentar.
    Katrin

    SvaraRadera

ShareThis

Prenumerera via e-post. Du kan få de senaste rubrikerna skickade till dig via e-post. Det är Google som sköter utskicket, och det blir maximalt ett om dagen, men självfallet inget om det inte kommit något nytt på sajten. Garanterat spamfritt! Subscribe to Värdens blogg by Email