söndag 22 augusti 2010

Satsning på studenter

På onsdag är det dags för årets temadag för studenter på Boplats Göteborg. Mellan kl 11 och 16 finns vi där för att ta emot intresseanmälningar till 30 fina lägenheter i Bergsjön. Dagen efter visar vi dem på plats och skriver avtal med de intresserade. Inflyttninsdatum är den 1/9, men för vissa av lägenheterna kan det bli möjligt med tidigare inflytt.

Det blir inga speciella studentavtal, väljer man att bo här gäller samma villkor som för våra övriga hyresgäster, bland annat att man kan nyttja den interna omflyttningsplatsen.

Se vår film som ligger på hemsidan.

Länk text Vårt Göteborg
Katrin

1 kommentar:

  1. Bra med satsningar på studenter! Det behövs verkligen mer sådant i Göteborg. Det hade vart kul med fler byggen av enkla små lägenheter med ett rum och kokvrå. Hellre bo litet och enkelt än att inte bo alls :) Kanske är byggen för singelhushåll för unga inget som Fambo har ansvar för dock med sin familjeprofil?

    SvaraRadera

ShareThis

Prenumerera via e-post. Du kan få de senaste rubrikerna skickade till dig via e-post. Det är Google som sköter utskicket, och det blir maximalt ett om dagen, men självfallet inget om det inte kommit något nytt på sajten. Garanterat spamfritt! Subscribe to Värdens blogg by Email