onsdag 22 september 2010

Fel i media

Det som i media kallas "Muthärvan" bara fortsätter. Jag förstår intresset, det är som en följetong som spelas upp, dramat hålls vid liv med nya avslöjanden, nya tips, nya anhållanden. För vår det är det därför oerhört viktigt att det som står och sägs om oss i media är korrekt. Många är inblandade, det är lätt att blanda ihop personer och bolag. I dagens G-P finns en grafisk beskrivning av vad som händer. Under Familjebostäders logga finns skisser på två huvuden. Detta tillsammans med texten under ger intrycket av att det handlar om två olika medarbetare hos Familjebostäder. Så är inte fallet. Det är en och samma medarbetare som är anmäld för mutbrott och "trolöshet mot huvudman".

Katrin

2 kommentarer:

  1. Om jag har förstått dig rätt, så anser du att detta är en mans verk. Den chef(er)som hade till uppgift att granska, den nu avstängde medarbetarens arbete, vilket ansvar han(dom)?

    SvaraRadera
  2. Hej,
    nej, det anser jag inte. Även om en projektledare har ett stort ansvar i att kontrollera att beställt projekt genomförs på korrekt sätt, finns en chef som har huvudansvaret.

    Katrin

    SvaraRadera

ShareThis

Prenumerera via e-post. Du kan få de senaste rubrikerna skickade till dig via e-post. Det är Google som sköter utskicket, och det blir maximalt ett om dagen, men självfallet inget om det inte kommit något nytt på sajten. Garanterat spamfritt! Subscribe to Värdens blogg by Email