måndag 20 september 2010

Håll en tumme för Värdsnyheter i oktober

Vår hyresgästtidning Värdsnyheter är nominerad till Svenska Publishingpriset i kategorin Hem och bostad. För oss som jobbar med tidningen är det en jätterolig bekräftelse på att vi är på rätt väg. Vi vill göra ett riktigt schysst magasin med nytta och smarta tips, ge råd och förslag på hur boendet kan bli ännu bättre och bjuda på fina erbjudanden från Värdsklubben. Allt under en grön hatt, där vi beaktar frågor om klimat och energi.

Men att proffsen tycker att vi gör en bra tidning betyder ingenting om inte våra läsare gillar Värdsnyheter och har en åsikt om den. Dela din åsikt i kommentarsfältet eller till vår e-postadress.

Senaste numret hittar du på Kundservice eller på vår publika webb.

Nyfiken på Publishingpriset? Här är länken till Populär kommunikations webb.

Vi hör av oss den 25 oktober. I alla fall om vi vinner :-)

/Henrik

6 kommentarer:

  1. Det är trevlig tidning att kika i till morgonkaffet. Det enda jag saknar är lite distans till heteronormen så att fler blir inkluderade :) Kul med fotofrågan!

    SvaraRadera
  2. Hej,
    kul att du gillar vår tidning. Och den kan alltid bli bättre så vi tar tacksamt emot idéer. Att inkludera fler som du skriver ska vi ta till oss!

    Katrin

    SvaraRadera
  3. Och då såklart inte genom att när man väl tar med en familj som inte är etnisk svensk eller heterosexuell inte skriva något särskilt om den familjen utan låta alla familjer vara bara människor :) Ingen vill ju vara någon slags zoo-djur :)

    SvaraRadera
  4. Åh, och det är så kul att tidningen tar upp små fåniga vardagligheter. Typ, hur man piffar till sin balkong eller umgås med sina grannar. Sådant är fint.

    SvaraRadera
  5. Hej,
    du har helt rätt. Det är alltid en balansgång att skriva om ämnen på ett bra sätt. Vi ska göra vårt bästa om vi tar upp det perspektivet du beskriver.

    Katrin

    SvaraRadera
  6. Det är klart ni skall skriva om familjer som inte är etniskt svenska och inte är heterosexuella, mer mångfald är fint! Kanske också mer perspektiv över hur barn uppfattar sina boenden?

    SvaraRadera

ShareThis

Prenumerera via e-post. Du kan få de senaste rubrikerna skickade till dig via e-post. Det är Google som sköter utskicket, och det blir maximalt ett om dagen, men självfallet inget om det inte kommit något nytt på sajten. Garanterat spamfritt! Subscribe to Värdens blogg by Email