måndag 4 oktober 2010

Rökfritt i media

Hej,
det handlar om 12 lägenheter för vår del. Ännu så länge. Rökfria sådana, som ska byggas på Riksdalersgatan i Högsbo. Igår uppmärksammade Västnytt dessa i sina kvällssändningar.

Katrin

2 kommentarer:

  1. Vi är några rökare som står på er väntelista nu. Vi vill se om ni har lagligt stöd att hindra folk från att ägna sig åt fullt lagliga aktiviteter, röka, i sin egen lägenhet!
    Ska bli spännande när fallet tas upp

    SvaraRadera
  2. Hej,
    av de 99 lägenheter som ska byggas på Riksdalersgatan i Högsbo är 12 lägenheter avsedda att bli rökfria. Samtliga av dessa är idag uthyrda. Det finns en efterfråga på rökfritt boende av många människor. Av den anledningen har vi och många fler bostadsbolag runt om i Sverige börjar erbjuda en möjlighet till att bo i en rökfri fastighet.

    Vi har jämfört med andra bolag inte kommit så långt i denna utveckling, i alla våra befintliga 18 000 lägenheter är det tillåtet att röka. De 12 lägenheterna i Högsbo är en blygsam start.

    Katrin

    SvaraRadera

ShareThis

Prenumerera via e-post. Du kan få de senaste rubrikerna skickade till dig via e-post. Det är Google som sköter utskicket, och det blir maximalt ett om dagen, men självfallet inget om det inte kommit något nytt på sajten. Garanterat spamfritt! Subscribe to Värdens blogg by Email