onsdag 28 april 2010

Fel datum

Hoppsan, det blev fel datum i inlägget om prova-på-konst. Dessa gälller: 14/6: bildskapande, 15/6: metallskulptur, 16/6: järnsmide, 17/6: förgyllning. För alla kvällar gäller tiden 17.30-21.00. Platsen är Vänmötet 7.

Katrin

11 kommentarer:

  1. Undrar vad Familjebostäder ska blogga om nästa gång? Kanske har lite förtroendeproblem att jobba med - typ närmaste åren! Väntar med spänning på nästa inlägg. Kan man undvika att kommentera Uppdrag gransknings program? Spänningen är olidlig... :)

    SvaraRadera
  2. Hej du nisse! Såg just uppdrag granskning! Hälsa er patetiska ledning med vd i spetsen att ni ta mig faan ska skämmes OCH avgå! Rättvisa måste skipas på ett eller annat sätt!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Hej du nisse! Såg just uppdrag granskning! Hälsa er patetiska ledning med vd i spetsen att ni ta mig faan ska skämmes OCH avgå! Rättvisa måste skipas på ett eller annat sätt!

    SvaraRadera
  5. Hej du nisse! Såg just uppdrag granskning! Hälsa er patetiska ledning med vd i spetsen att ni ta mig faan ska skämmes OCH avgå! Rättvisa måste skipas på ett eller annat sätt!

    SvaraRadera
  6. Ja det vore intressant med en kommentar i bloggen om den här förtroendeaffären.

    SvaraRadera
  7. Sparka styrelsen, byt namn och börja om. Familjebostäders varumärke är kört i botten.

    SvaraRadera
  8. SKÄMS! Använda hyresgästernas och skattebetalarnas pengar på det här sättet och sedan inte vidta åtgärder! En VD som inte vågar uttala sig!

    Sparka medarbetaren omedelbart!

    SvaraRadera
  9. Att Familjebostäder väljer att mörka det inträffade samt till och med intyga att renoveringar skett trots att så inte är fallet visar på följande;

    1. De har hela tiden haft kännedom om detta.
    2. De fått något i gengäld för att godkänna fakturor på icke utfört arbete.

    Hade de varit smarta så hade de istället sagt "detta är fruktansvärt, det behöver vi gå till botten med omgående. Vill ni samarbeta med oss så kan vi se vad vi gemensamt får fram för uppgifter."

    Hade de sagt så, så hade det inte funnits skäl att misstänka Familjebostäder som helhet utan det hade verkat mer som en enskild persons låg bakom det. Nu väljer Familjebostäder att gå ut och säga att inga felaktigheter har begåtts. De sträcker dig till och med så långt att de intygar att renoveringarna har skett trots att så inte är fallet, vilket de också är medvetna om och vägrar släppa in Josefsson för att kontrollera detta.

    Med detta agerande misstänkliggörs hela verksamheten och ffa ledningen. Vad har de alltså fått i gengäld?

    SvaraRadera
  10. När kmmer en kommentar från Agneta Kores?

    SvaraRadera
  11. Avgå Agneta Kores!

    SvaraRadera

ShareThis

Prenumerera via e-post. Du kan få de senaste rubrikerna skickade till dig via e-post. Det är Google som sköter utskicket, och det blir maximalt ett om dagen, men självfallet inget om det inte kommit något nytt på sajten. Garanterat spamfritt! Subscribe to Värdens blogg by Email