fredag 30 april 2010

Nytt försök

Hej,
nu är jag tillbaka igen.Flera av kommentarena på mitt förra inlägg var kränkande och helt omöjliga att bemöta. Bloggen fick vila en stund. Men jag vill gärna att denna kanal för synpunkter ska finnas. En chans för mig att berätta vad som händer hos oss och en chans för dig som läser att ge kommentarer och synpunkter. Så nu gör jag ett nytt försök.

Idag är det Valborgsmässoafton och jag önskar alla en trevlig kväll!
Katrin

4 kommentarer:

  1. Jag är inte benägen att hålla med dig om att kommentarerna skulle vara kränkande. Hyresgästerna är ju frustrerade och vill vet vad som händer. Då kanske inte det smartaste inte är att stänga ner bloggen? Det blir ju knappast bättre av det. Ni fick panik. Igen. Det är inte mer med det. Men det är synd att ni upplevde att ni var tvungna att "tysta ner" oss hyresgäster.

    Hos folk med missnöje kommer det alltid finnas pyskanaler. Och det är väl bättre av vi pyser här där ni kan bemöta det än någon annanstans?

    Jag undrar för övrigt om bloggen dök upp igen efter att GT fick sig ett samtal om att ni hade stängt ner den igår? Intressant att veta bara.

    En annan sak som jag känner är viktig är att informera alla hyresgäster om vad ni ska göra nu framöver. Det är många som såg programmet i veckan som kanske inte har tillgång till Internet, som vill veta vad som händer. Hur och när ska ni informera dem?

    SvaraRadera
  2. Jag blev helt ärligt väldigt illa berörd när jag läste många av inläggen. Funderade på meningen över att ha bloggen igång och tog beslutet att låta den vila en stund, tills allt lugnat sig. Det stämmer att jag fick ett samtal från G-T om detta, jag gav till journalisten en förklaring som den jag skriver här. Men blev fundersam igen, det kanske ändå är bra att ha denna öppen.

    Jag har aldrig varit med om något liknande som detta, och jag erkänner villigt att det inte är lätt att veta vad som är rätt eller fel. Men nu finns vi här igen och bloggen kommer att vara öppen.

    Jag vet inte om du är hyresgäst hos oss, men om du är det, ska det finnas ett informationsblad från vår vd, Agneta Kores på anslagstavlan i ditt trapphus. Vi kommer att fortsätta informera på det sättet, förutom på vår hemsida och här på Värdens Blogg.

    Katrin

    SvaraRadera
  3. Hej igen Katrin,

    Ja, jag är hyresgäst hos er och såg brevet i trappuppgången nyss.

    Tror absolut att det är bra att ha bloggen öppen för som sagt behöver vi få pysa av oss. Och det är bäst för alla om vi pyser av oss här och blir bemötta snarare än att vi pyser av oss hos vänner och bekanta under lördagsmiddagen.

    Jag tror också att det viktigaste just nu är att få kontinuerlig uppdatering vad som händer och hur ni arbetar med fallet. Men det är jag övertygad om att ni kommer att ta tag i efter jobbiga dagar för oss alla.

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Jag tycker det är bra att ni bemöter kritiken på det här viset! =)

    SvaraRadera

ShareThis

Prenumerera via e-post. Du kan få de senaste rubrikerna skickade till dig via e-post. Det är Google som sköter utskicket, och det blir maximalt ett om dagen, men självfallet inget om det inte kommit något nytt på sajten. Garanterat spamfritt! Subscribe to Värdens blogg by Email