måndag 17 maj 2010

Odla grönt mitt i stan

31 maj trillar nästa exemplar av kundtidningen Värdsnyheter ner på hallmattan. Den här gången hänger vi med trädgårdsdesignern Anette Altré till Johanneberg för avancerad balkongodling av krydd- och nyttoväxter.

Vi möter också tre hyresgäster med ovanligt skrymmande hobbies och får en åktur med en av Familjebostäders kundansvariga. Plus Fredrik Askerups krönika, såklart. Trogna besökare på Värdens blogg läser tidningen först av alla. Klicka på länken.

Vad vill du läsa om i Värdsnyheter? Lägg ett förslag inklusive e-postadress eller telefonnummer. Bästa förslaget belönas med en biobiljett. Lycka till!

Henrik

2 kommentarer:

  1. För mig skulle Värdsnyheter bli en bättre och trovärdigare tidning om det någon gång fanns en lite mer kritisk artikel. Nu är allt bara glättigt och trevligt och så ser inte verkligheten alltid ut för Familjebostäders hyresgäster. Ska bli spännande att se vilket utrymme mutaffären kommer att få och hur den kommer att vinklas i nästa nummer.

    SvaraRadera
  2. Hej,
    jag förstår vad du menar. Men samtidigt har våra olika kanaler olika syften. Vi vill med Värdsnyheter ge inspiration och en god känsla för allt som är bra med att bo i en hyresrätt hos Familjebostäder. På hemsidan och framförallt på denna blogg ger vi andra bilder. Men jag ska fundera på det du skriver och ta med till nästa nummer.
    Katrin

    SvaraRadera

ShareThis

Prenumerera via e-post. Du kan få de senaste rubrikerna skickade till dig via e-post. Det är Google som sköter utskicket, och det blir maximalt ett om dagen, men självfallet inget om det inte kommit något nytt på sajten. Garanterat spamfritt! Subscribe to Värdens blogg by Email