måndag 21 juni 2010

Gott samarbete ger resultat

Hej,
jag kommer ihåg hur det såg ut runt Gärdsås torg i västra Bergsjön för några år sedan. Det var slitet och många kände sig otrygga i miljön. Efter många möten och diskussioner bildade de privata fastighetsägarna i området och Familjebostäder Gärdsås Torgbolag KB. Man köpte bland annat torgfastigheten och rustade upp denna. Du kan läsa mer om resultatet i tidskriften Apropå från BRÅ.

Katrin

3 kommentarer:

  1. Bra med upprustning! Glöm inte att kirra mer cykelparkeringar med, det behövs i en hållbar stad! I dag finns det för få, både inne och ute.

    SvaraRadera
  2. På tal om upprustning. Var hittar jag sidorna om trivselval? Har ni tagit bort dem från hemsidan?

    SvaraRadera
  3. Hej,
    du har helt rätt i att det just nu inte finns någon information om trivselvalen på hemsidan. Vi arbetar just nu om materialet och planerar en nylansering av våra trivselval i september. Då lägger vi det som en nyhet, plus att vi skriver om det här på bloggen, så håll utkik!

    Katrin

    SvaraRadera

ShareThis

Prenumerera via e-post. Du kan få de senaste rubrikerna skickade till dig via e-post. Det är Google som sköter utskicket, och det blir maximalt ett om dagen, men självfallet inget om det inte kommit något nytt på sajten. Garanterat spamfritt! Subscribe to Värdens blogg by Email